info    nieuws    contact    promoties    2de-hands    accessoires    tips    uw profiel      
 
 Nieuws

Alles | Activiteiten | Toebehoren & uitrusting | Motoren, bromfietsen | KRP Motors
Pagina : 1234567891011
Afbeelding Nieuws Honda PCX 125 voldoet aan EURO4 normen... Geplaatst op 21-05-'16

De Honda PCX 125 cc scooter voldoet nu aan de EURO4 normen voor 2016.

De best verkopende scooter in Europa dankt zijn succes aan een formule die Honda gedurende vele jaren geperfectioneerd heeft. Een vlotte en sportieve stijl en uitmuntend comfort vormen de kern van de identiteit van de PCX.

Het - enhanced Smart Power - motorblok zorgt voor een laag verbruik van 2,1 liter op 100 km en in combinatie met een tank van 8 liter biedt dat een actieradius van 375 km. Door het afstemmen op de EURO4 normen worden de focus op gebruiks-efficiŽntie en de aandacht voor het milieu verder onderlijnd.

Hiermee bekleedt de PCX een unieke plaats in het ongeŽvenaard aanbod van tweewielers bij Honda. Zijn hoge prijs-kwaliteit verhouding, moderne stijl, gebruiksvriendelijkheid en de grote fun-factor belichamen de essentiŽle waarden bij Honda.


Klik hier voor meer info over de Honda PCX 125

Groeten,
Kris

 
Afbeelding Nieuws 125 cc-categorie STIMULEERT mobiliteit... Geplaatst op 12-05-'16

Ellenlange files staan dagelijks samen met de zon op!

Op die momenten is volgens FEBIAC een 125cc-scooter of motorfiets een interessant mobiliteitsalternatief voor weinig geld.

Dit voordeel is niet alleen weggelegd voor de houders van een specifiek motorrijbewijs (A)! Ook personen met een rijbewijs (B) mogen sinds 1998 met een 125 cc-motor of scooter de weg op, op voorwaarde dat ze minstens 2 jaar het rijbewijs (B) op zak hebben en dat de 125 ccíer een vermogen heeft dat niet groter is dan 11kw/15 pk.

Wie na 2011 het rijbewijs (B) gehaald heeft, moet 4 uur verplichte scholing volgen, ZONDER EXAMEN. Jonge starters op 18 jaar moeten na hun rijbewijs (A1) de eerste 2 jaar met een 125 cc-motor of scooter rijervaring op doen.

De 125cc-modellen zijn makkelijk te sturen, prettig geprijsd, fiscaal voordelig bij woon- werkverplaatsingen en zuinig in verbruik. In de 125cc klasse vindt iedereen zijn keuze in zowat alle beschikbare segmenten: supersport, trail, custom, naked/roadster, enduro of scooter.

Spring de komende dagen bij ons eens binnen en laat je door ons verder uitvoerig informeren. Of kom ze even testrijden en laat in de toekomst de anderen in de file staan.

Groeten, Kris.

 
Afbeelding Nieuws De HONDA PRE SEASON DEALS 2016... Geplaatst op 04-03-'16

Binnenkort gaat het motorseizoen terug met veel geweld van start!
Ben je nog op zoek naar een nieuwe motor tegen superaantrekkelijke prijzen?
Spring dan vÚÚr eind maart bij ons binnen en geniet van talloze kortingen op ons uitgebreide gamma.

Wees er wel snel bij want de voorraad is beperkt!

Meer info hierover vind je op de officiele Honda site (klik hier).

Groeten en tot ziens, Kris
(+32(0)2 356 05 15)

 
Afbeelding Nieuws De Africa Twin in Corsica... Geplaatst op 18-02-'16

Onlangs werd de African Twin aan een aantal journalisten in Corsica voorgesteld.
De RTBF zond hierover een special uit.

Hierbij vind je alvast de link om hem te bekijken (klik hier)

Een Vlaamse versie volgt later.

Met vriendelijke groeten,
Kris

 
Afbeelding Nieuws Honda introduceert Africa Twin App ... Geplaatst op 13-02-'16

Honda heeft een App aangemaakt om de nieuwe CRF1000L Africa Twin voor te stellen.
Met deze App kun je de Africa Twin in de beschikbare uitvoeringen en kleuren samenstellen en bekijken. Via de camera op je smartphone kan je hem zelfs importeren in je eigen omgeving, bijvoorbeeld je garage. Of hem delen via de sociale media.
Je kan er de Africa Twin vanuit vrijwel elke hoek en op elk gewenst formaat mee bekijken. Of de kleur en het modeltype wijzigen naar je eigen voorkeur, waarbij de belangrijkste functies onder in het scherm verschijnen.

De App is te vinden op IOS en Android op de volgende links of door te zoeken naar "Africa Twin" in de desbetreffende winkel.

Apple: https://appsto.re/gb/Hl8jab.i
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hondaeu.africatwin

 
Afbeelding Nieuws Upgrades voor de X-modellen van Honda MY2016... Geplaatst op 22-10-'15

De CB500X, NC750X en de VFR1200X Crosstourer worden geupgraded.

Zo krijgt de CB een hoger windscherm, LED-verlichting voor en achter maar ook voorvering waarbij de veervoorspanning kan worden bijgesteld. Daarnaast wordt de CB per 2016 uitgerust met een verbeterde versnellingsbak waardoor de rijder beter kan voelen wanneer er geschakelt wordt.

De NC750X krijgt de meeste wijzigingen. Net zoals de CB wordt de NC voorzien van een hoger windscherm en LED-verlichting. Het gehele design van de motor wordt iets ruiger en avontuurlijker gemaakt zodat hij beter bij zijn X-broers past. De dubbele koppeling krijgt er een paar extra standen bij zodat deze beter bij verschillende rijstijlen past. De nieuwe veringen van Showa zijn beter af te stellen, zowel voor als achter. Ook heeft de NC iets meer kofferruimte (van 21 naar 22 liter). Als laatste is de NC750X uitgerust met een nieuwe uitlaatdemper die de diepe grom van de paralel-twin beter tot zijn recht laat komen.

De VFR1200X krijgt wat kleine aanpassingen. Een verstelbaar windscherm bijvoorbeeld, maar ook dezelfde extra standen voor de dubbele koppeling als de NC750X. Daar nog eens extra aan toegevoegd is een syssteem dat detecteert wanneer je een berg op- of afrijdt zodat het koppelen daar op aangepast kan worden. Het motorblok van de 1200 voldoet per 2016 overigens ook aan de Euro4-normen. Om de allroad af te maken zullen de nieuwe versies ook beschikbaar zijn in twee nieuwe kleurstellingen. Aangezien de 1200 nu alleen beschikbaar is in zwart, wit en grijs, is de snoeprode uitvoering (zie foto links) een verrassende verschijning.

 
Afbeelding Nieuws 2016 CRF1000L Africa Twin ook met Dual Clutch DTC... Geplaatst op 16-10-'15

Honda heeft zojuist aangekondigd dat er een standaardversie van de 2016 CRF1000L Africa Twin komt, met daarnaast twee versies met meer electronica aan boord.

De eerste daarvan is voorzien van ABS en Honda Selectable Torque Control (HSTC), een traction control met drie standen.
De tweede heeft naast ABS en HSTC nog een opvallende feature voor een offroad gerichte motorfiets: Hondas Dual Clutch Transmission met een speciale offroadstand. Het automatische schakelsysteem zal van de bekende knoppen op het stuur voorzien zijn, maar daarnaast voor offroadgebruik een speciale G-knop hebben, waarmee de dubbele koppeling direct aangrijpt. Daarnaast heeft het DTC een aangepaste S-stand en hellingdetectie.

De nieuwe CRF1000L Africa Twin zal in vier kleurstellingen geleverd worden, waarvan Honda er twee een Special Edition noemt: CRF Rally (SE), Tricolor (SE), Digital Silver Metallic en Matte Ballistic Black Metallic.

 
Pagina : 1234567891011

 

Best te bezichtigen met Firefox of Internet Explorer, Adobe Flash Player 9 in resolutie 1280x1024px. © 2021
Valid HTML 4.01 Transitional