info    nieuws    contact    promoties    2de-hands    accessoires    tips    uw profiel      
 
 Nieuws

Alles | Activiteiten | Toebehoren & uitrusting | Motoren, bromfietsen | KRP Motors
Pagina : 1234567891011
Afbeelding Nieuws X-ADV Aanbiedingen... Geplaatst op 17-05-'17

Bij elke nieuwe X-ADV, ingeschreven voor 31 juli 2017, ontvangt u voor slechts €100 een 35 liter topkoffer ter waarde van €741.

Deze topkoffer in brushed aluminium is ruim genoeg om een integraalhelm op te bergen. Inclusief bagagedrager en rugsteun.

*Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt.

**Actie geldig vanaf 22 mei 2017 bij uw verdeler

 
Afbeelding Nieuws Bijna HOOGTERECORD op AFRICA TWIN... Geplaatst op 17-03-'17

Een team van vijf mensen heeft op vier nieuwe Honda Africa Twins bijna een HOOGTERECORD gezet voor een tweecilinder motorfiets. Het gezelschap kwam tot op 5.965 meter boven zeeniveau tot ze moesten stoppen vanwege een pak sneeuw van twee meter.
De hoogste actieve vulkaan in Chili, de Ojos del Salado, was de plaats van de recordpoging. Het hoogste punt van de vulkaan is door zijn begaanbaarheid heel populair bij recordpogingen en ligt op 6.887 meter hoogte.

Bij dergelijke hoogte krijgen zowel de rijder als de motor het heel zwaar te verduren vanwege de geringe luchtdichtheid. De motorrijder is snel moe en heeft kans op hoogte ziekte, de motor stikt en houdt nog maar een paar pks over. Vandaar ook dat de beklimming steeds in fases moet gebeuren. Het rijdersteam moest in totaal 5 dagen acclimatiseren om in de beste conditie naar boven te kunnen rijden.
Al bij al een heel knappe prestatie!

Meer sfeerbeelden kan je bekijken op
www.hondanews.eu (klik hier)

 
Afbeelding Nieuws Ontdek de Honda SALON PACK DEALS... Geplaatst op 16-02-'17


Bekijk en geniet nog tot eind februari van de Honda SALON PACK DEALS.

Gebruik deze link!

Groeten,
Kris

 
Afbeelding Nieuws HONDA WORLDSBK TEAM PRESENTATION... Geplaatst op 08-02-'17

Onder het toeziend oog van de internationale pers, Honda Motor Europa, sponsors, partners en WK-Superbike organisator Dorna werd het HONDA WSBK-team voorgesteld.
Of eigenlijk het Red Bull Honda World Superbike Team, want de stal waarvoor Nicky Hayden en Stefan Bradl uitkomen heeft nu officieel een nieuwe hoofdsponsor.
Bekijk hieronder de officiŽle presentatie.

 
Afbeelding Nieuws Honda demonstreert zelf balancerende motor ... Geplaatst op 08-02-'17

Honda heeft tijdens de CES (Consumer Electronics Show in Las Vegas) een zelf balancerende motorfiets onthuld die voorzien is van zogenaamde -Riding-Assist- (Asimo) robot-technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om bij lage snelheden (stapvoets) de motor zelfstandig in balans te houden zonder gebruik te maken van gyroscopen. Onderstaande video laat in een indrukwekkende demo zien dat het mogelijk is om rijders te ondersteunen bij het behouden van de balans tijdens rijden met lage snelheden. De technologie van de motor is gebaseerd op technieken die trial-rijders gebruiken voor het houden van de balans door het draaien van het stuur, maar ook de voorvork geometrie wordt via een elektromotor aangepast. Uitspraken of deze technologie in de (nabije) toekomst daadwerkelijk zal worden toegepast en op de markt gebracht zijn door Honda niet gedaan. Voorlopig is het alleen een prachtige demo van wat robot-technologie allemaal zou kunnen betekenen voor andere toepassingen dan alleen de robot zelf.

 
Afbeelding Nieuws Nog saloncondities tot eind januari... Geplaatst op 20-01-'17

 
Afbeelding Nieuws Honda Salon Deals 2017... Geplaatst op 31-12-'16

Beste klanten,

Kom tijdens de salondagen van 14 tot 22 januari 2017 eens langs en geniet van uitstekende condities op de aankoop van een nieuwe motorfiets.

Meer info kom je te weten via onze nieuwsbrief op www.infokrpmotors.com

Groeten en tot ziens,
Kris

 
Pagina : 1234567891011

 

Best te bezichtigen met Firefox of Internet Explorer, Adobe Flash Player 9 in resolutie 1280x1024px. © 2021
Valid HTML 4.01 Transitional